harkila-logo.png

WORD VIP & ONTVANG ONZE
HÄRKILA TRUI OF LAARZENTAS!

€135 betalen en €139 terugkrijgen??

Je leest het echt goed! VIP-leden betalen €135 en ontvangen een Härkila-trui of Härkila luxe laarzenzak ter waarde van €139!

harkila njord-small.png
laarzenzak.png
top deal.png
Houten paneel

De Jagersliga Härkila Njord fleece voor onze VIP leden in dames als herenpasvorm, is een veelzijdige jas die is ontworpen voor de actieve jacht en andere intense buitenactiviteiten. Hij kan worden gebruikt als jas bij warm weer, maar ook als tussenlaag als de temperatuur daalt.

Hij heeft een relatief slanke pasvorm en is gemaakt van een rekbaar materiaal om elke beweging te volgen. 

De fleece is gemaakt van Arc-Stretch™, een lichtgewicht stof, die niet alleen rekbaar en ademend is, maar ook zweet afvoert en snel droogt. Deze fleece is gesloten met een tweewegritssluiting en heeft twee grote schuine voorzakken met rits en een schuine radiozak met rits en een uitgang voor de antenne aan de linkerkant van de borst. Het heeft een opstaande kraag en de manchetten en onderkant zijn afgezet met een elastische band. 

Deze trui heeft een winkelwaarde van €139,95  

De Jagersliga Härkila Retrieve luxe laarzenzak heeft aan de voorkant een volledige ritssluiting met het geborduurde Jagerliga-logo. Mesh aan de zijkant voor ventilatie en verstelbare en afneembare draagriem met gewatteerd schouderstuk + Praktische draaggreep.

Deze luxe-laarzentas heeft winkelwaarde van €139,95