Lid worden? Het kan vanaf nu!

Elke vereniging heeft leden nodig en de Jagersliga is daar geen uitzondering op. Leden zijn er niet enkel om financiële slagkracht aan een vereniging te geven om zaken te veranderen, maar ook om aan de buitenwereld te tonen dat een vereniging voldoende steun krijgt en een bestaansreden heeft.

Omdat wij nog maar net gestart zijn, kunnen wij nu nog niet de voordelen bieden van een lidmaatschap die andere ledenorganisaties (die al decennia bestaan) je wel kunnen bieden. Hebben wij al iets bewezen? Jazeker! Onze eerste actie 'Wild voor Allen' toont aan waartoe wij op wel heel korte termijn toe in staat zijn. Dat kan enkel met heel gedreven mensen die op een positieve manier de jagerij in een positief daglicht zetten en dat komt de hele sector ten goede!

Wij rekenen daarom op jullie! Ben jij jager, drijver of heb je sympathie voor de jacht en voor de Jagersliga en heb je net als ons ook een positieve attitude en visie? Wordt dan vandaag nog lid en geef ons de slagkracht die we nodig hebben om echt verandering te brengen! Lid worden kost amper €50,- en kan overgeschreven worden op rekeningnr. BE45 3771 2344 7489 t.a.v. Jagersliga, Temselaan 100A - 1853 Grimbergen. Als mededeling zet je je naam, adres, gsm en emailadres zodat we verder contact kunnen opnemen.

Omwille van praktische redenen kan het wel even duren eer jouw lidkaart opgestuurd wordt.


Lid worden van de Jagersliga is een heel duidelijk statement maken!


478 keer bekeken

© 2020 by JLLC.be

No animals where harmed in the making of this website

Jagersliga / Ligue des Chasseurs

Temselaan 100A 

1853 Grimbergen

jagers@jllc.be

icon-fb.png
icon-insta.png
icon-fireflies.png
icon-jachtsite.png