top of page

JAGERSLIGA IN DE PERS

Op korte termijn kon Jagersliga de jacht op een positieve manier in de pers krijgen. De eerste acties tonen aan dat we heel wat in onze mars hebben. De jacht op een correcte manier in een positief daglicht zetten, komt de hele sector ten goede! 

Tournee Wildfilet juli 2021

Ethischse Jachtcode 15/04/2021

Ja Chef! 15/12/2020

TV

Voor het programma 'Ja, Chef' namen wij chef Martijn Defauw van restaurant Rebelle, mee op een dagje kleinwildjacht. Ondertussen kwam Martijn ook al mee voor een drukjacht in de Oostkantons en net zoals wij, krijgt hij heel veel positieve feedback. Mensen tonen wat jacht is, is echt belangrijk. 

Wild voor allen 29/11/2020

TV

Tijdens een dag kleinwild rond de deur en enkele dagen aanzitjacht in de Duitse Vulkaaneifel, leerden we Pascal Braeckman (de bekendste geluidsman van het Westelijk halfrond), Jan Van Eyken (gitarist van de Kreuners) en 800.000 tv-kijkers, kennis maken met jacht. Een correct en positief beeld tonen van wat jagers doen, is meer dan ooit van het grootste belang.

STERKE COMMUNICATIE

Straffe communicatie? FNC (Féderation Nationale des Chasseurs) lanceerde in Frankrijk een  digitale campagne van 9 korte videos om het stereotype beeld van de jager te doorbreken.  "Wat als de jager niet is wie jij denkt dat hij is?" Op basis van dit idee heeft de FNC dus een nieuwe, heel geslaagde digitale communicatiecampagne voorgesteld. Dit is de stijl van communicatie waar de Jagersliga ook voor gaat.  Chapeau bas pour les Français!

Et pourquoi pas vous?

Avec la chasse, retrouvez votre vraie nature

Logo-fnc-declinaison-or.png
bottom of page