top of page
maibokken-002.jpg
maibokken-001.png
win2.png
winnaar 2021-80x120-web.png

And we have a winner!

 

Onze meibokkenwedstrijd is afgelopen en de foto van de hand van Stefaan Rotthier met jongjaagster Eveline De Kerf met haar eerste bok werd door onze professionele jury verkozen tot allerbeste! Eveline ontvangt de foto op formaat 80x120xm op aluminium plaat. Aan de vele andere deelnemers, hartelijk dank dat jullie de moeite genomen hebben en niet getreurd, volgende maand een nieuwe kans!

Plaat geschonken door Fireflies Artstudio

De commentaren van onze jury waren lovend.

"Een zeer onderscheidende foto. Anders dan anders. Dit zou zo een cover van een jachtmagazine kunnen zijn. De fotograaf heeft hier echt een onderscheidende foto weten te maken."

"Dit beeld spreekt me het meest aan om wille van de compositie en de manier waarop het verhaal wordt verteld. Camera op ooghoogte van de bok, beeld is vanonder afgesloten door het het geweer en de donkere bladeren waardoor de aandacht van de kijker van het licht van boven via het meisje langs de armen naar de bok wordt geleid. Mooi sereen beeld om naar te kijken, knap!"

"Dit is een beeld met respect voor het wild. De sfeer op deze foto kan elke jager of fotograaf zich herinneren bij een eigen stuk geschoten/gefotografeerd wild."

#jagersliga #liguesdeschasseurs #meibokken #jllc #firefliesartstudio

concours brocards de aio 2021

Op 1 mei gaat de jacht op reebok in België open. Heb je het geluk aan je zijde en kan je een reebok strekken tussen 1 en 31 mei, neem dan even de tijd om er een mooie maar vooral respectvolle foto van te nemen. Mail ons die foto door en plaats hem ook op jouw sociale media. Het gaat uiteraard niet op de grootste trofee, maar om een technisch mooie foto die er qua kleur en compositie uitspringt én die respectvol is. We willen dat het draagvlak voor jacht groter wordt en niet kleiner!

WAT KAN JE WINNEN?

Een prachtige aluminium kader ter waarde van €155,- van jouw foto op formaat 120x80cm!

kader.jpg
kader01.png

WAT MOET JE DOEN OM DEEL TE NEMEN? SIMPEL:

 1. Stuur je foto door naar jagers@jllc.be of via messenger van onze sociale mediapagina's

 2. Zet de foto online op jouw facebook en/of instagramprofiel

 3. Gebruik de hashtags #jagersliga #meibokken.

WEDSTRIJDREGLEMENT

 1. Organisator: Jagersliga / Ligue des Chasseurs vzw Temselaan 100A - 1853 Grimbergen

 2. Periode: de campagne gaat door van 1/05/2021 tot en met 31/05/2021. 

 3. Wedstrijd: De wedstrijd loopt enkel via sociale media en heeft de bedoeling om de weidelijke jacht te promoten.​

  • Elke natuurlijke persoon gedomicilieerd in België of Nederland met een geldig e-mailadres en een sociale media account kan aan deze wedstrijd deelnemen. Deelnemers onder de 18 jaar dienen goedkeuring van hun ouder(s)/wettelijke vertegenwoordiger(s) te verkrijgen alvorens aan de Wedstrijd deel te nemen.

  • Toegang tot deze wedstrijd gebeurt via internet.

  • De jury bestaat uit 4 professionele fotografen en 1 lid van de Raad van Bestuur die uit alle inzendingen de mooiste foto kiezen en commentaar geven waarom deze foto de beste foto is. Elk jurylid geeft zijn top 3 door op 1/06/2021. De eerste keuze van elk jurylid krijgt 5 punten, de 2de keuze krijgt 3 punten en de 3de keuze krijgt 1 punt. Op die manier tellen we alle punten samen om tot het eindresultaat te komen.

  • De deelname aan deze wedstrijd is gratis en verbindt geenszins tot de aankoop van welk product of dienst dan ook.

  • Verschillende deelnames per persoon worden toegestaan.

  • Iedereen mag deelnemen aan de wedstrijd, maar kan pas winnen na het correct uitvoeren van de gevraagde actie.

 4. Winnaar: De winnaar wordt op de hoogte gebracht via de sociale media . Daarna zal hij/zij zij/haar adres moeten doorsturen via een privébericht, zodat wij hem/haar per post de prijs kunnen bezorgen of indien de verzending niet mogelijk is het adres voor afhaling door te sturen. Door deelname verleent de prijswinnaars zijn/haar toestemming aan de Jagersliga om zijn/haar naam te gebruiken voor het publiekelijk bekendmaken van de winnaar.

 5. Prijzen: De winnaar krijgt 1 dibond aluminium fotokader ter waarde van €155 van de winnende foto op formaat 120x80cm geschonken door grafisch bureau fireflies

 6. Reglementswijzigingen: De organisator behoudt zich het recht voor om in elke afzonderlijke jurisdictie de wedstrijd op elk ogenblik op te schorten of in te trekken indien zij daartoe gedwongen wordt omwille van wettelijke redenen of omwille van dwingende zelfregulerende redenen, zonder enig recht op compensatie of tegemoetkomingen ten aanzien van de deelnemers. Indien er wijzigingen aan het reglement gemaakt worden, zullen die meegedeeld worden op deze pagina

Deze wedstrijd staat onder toezicht van het gerechtsdeurwaarderskantoor LOMBARDI-SANTY te Gent

bottom of page