Houten paneel

LID WORDEN?

Elke vereniging heeft leden nodig en de Jagersliga is daar natuurlijk geen uitzondering op. Leden zijn er niet enkel om financiële slagkracht aan een vereniging te geven om zaken te veranderen, maar ook om aan de buitenwereld te tonen dat een vereniging voldoende steun krijgt en een bestaansreden heeft. Omdat wij nog maar net gestart zijn, kunnen wij uiteraard nu nog niet de voordelen bieden van een lidmaatschap die andere ledenorganisaties (die al decennia bestaan), je bieden.

EN WAT KRIJG JE IN RUIL?

Een degelijke lidkaart / een autosticker / Een vereniging die actief de jacht in een positief daglicht zet / ...

Hebben wij al iets bewezen? Jazeker! Onze eerste actie 'Wild voor Allen' toont aan waartoe wij op heel korte termijn toe in staat zijn. Alles wat hierover in de pers verschenen is, kan je hier vinden. Dat kan enkel met heel gedreven mensen die op een positieve manier de jagerij in een positief daglicht zetten en dat komt de hele sector ten goede

Daarnaast namen wij voor het programma ‘Ja, Chef!’ Martijn Defauw van restaurant Rebelle mee op pad. 'Ja, chef', een programma op de Vlaamse zender '4' waarin 5 jonge chefs de kijker meenemen in hun leven van passie, ambitie en adrenaline. Alle uitzendingen kan je bekijken op vier.be en het fragment waarin wij Martijn meenamen, kan je op deze pagina vinden. 

 

Wat mag je verwachten van de Jagersliga?

We zijn pas opgestart maar onze hoofddoelstellingen zijn

INFORMEREN

EDUCEREN

ASSISTEREN

SENSIBILISEREN

LEGALISEREN

Lidmaatschapsduur is 1 jaar vanaf de betalingsdatum. Wij rekenen ook op jullie! Ben jij jager, drijver of heb je sympathie voor de jacht en voor de Jagersliga en heb je net als ons ook een positieve attitude en visie? Wordt dan vandaag nog lid en geef ons de slagkracht die we nodig hebben om echt verandering te brengen!

Lidgeld kan je gemakkelijk overmaken door de QR-code met je BANK-APP op je smartphone in te scannen of door gewoon € 50 over te schrijven naar

 

JAGERSLIGA

Temselaan 100A - 1853 Grimbergen

rekeningnr. BE81 3631 2791 2324

graag je emailadres en gsm-nr in de mededeling vermelden aub!

Inscannen met je bank-app

Groene Bakstenen Muur

FB-BADGE

Lid van de Jagersliga en een fb-account? Gebruik het JLLC-frame! 

© 2020 by JLLC.be

No animals were harmed in the making of this website ;-)

Jagersliga / Ligue des Chasseurs

Temselaan 100A 

1853 Grimbergen

jagers@jllc.be / chasseurs@jllc.be

icon-fb.png
icon-insta.png