top of page
join us 02 donkergroen.png

WORD LID!

Word nu ook lid van deze jonge, vernieuwende, positieve en proactieve Belgische jachtbelangenvereniging! Onze belangrijkste taak? Het vrijwaren van de jachtbelangen in België. 

NIMROD & VIP

zijn 2 lidmaatschapsvormen voor JAGERS waarbij ook alle gezinsleden gratis aangesloten worden.

SPOTTER 

is een lidmaatschapsvorm voor mensen zonder jachtverlof, maar betrokken zijn bij jacht. Dat gaat bijvoorbeeld over drijvers, mensen die jagen met de hond, jachthoornblazers,...

FAN

Daarnaast hebben we voor mensen die sympathie hebben voor jacht en graag op de hoogte worden gehouden van nieuwtjes omtrent jacht, ook nog een FAN-lidmaatschap.  

Uiteraard kunnen drijvers en sympathisanten ook NIMROD of VIP lid worden ;-)

WAT KRIJG IK?

Heel veel! Om je een overzicht te geven, kan je terecht op de pagina die we daarvoor gemaakt hebben!

SOORTEN?

lidmaatschapsvormen

HOE LID WORDEN?

VIA OVERSCHRIJVING

INDIEN JE NIET OVER EEN CREDITKAART OF BANKAPP BESCHIKT, DAN KAN JE HET LIDGELD UITERAARD GEWOON OVERSCHRIJVEN OP ONZE REKENING BE81 3631 2791 2324 (e-mailadres + gsm vermelden!)

VIA ONZE QR-CODES

SCAN DE QR CODE VAN JE KEUZE VIA JE BANKAPP 

(e-mailadres + gsm vermelden!)

Lidmaatschap QR NIMROD.png
Lidmaatschap QR VIP.png
Lidmaatschap QR SPOTTER.png
Lidmaatschap QR FAN.png

VIA DE WEBSITE 

 VIA ONDERSTAANDE KNOPPEN MAAR DAT KAN ENKEL MET CREDITKAART (VISA/MASTERCARD/...)

Om het je gemakkelijk te maken, wordt je lidmaatschapgeld na een jaar automatisch van jouw rekening gehouden. Je krijgt 2 weken ervoor wel een mailtje van ons om je daarvan te verwittigen. Je kan altijd het lidmaatschap stopzetten via je login.

VRAGEN OVER JE LIDMAATSCHAP? SOFIE@JAGERSLIGA.BE

 • NIMROD

  60€
  Elk jaar
   
 • VIP

  135€
  Elk jaar
   
 • SPOTTER

  10€
  Elk jaar
   
 • FAN

  1€
  Elk jaar
   

VOORDELEN NIMROD

 1. GEZINSLIDMAATSCHAP

 2. NIEUWSBRIEVEN

 3. LIDKAART

 4. STICKER

 5. VERZEKERING GP

 6. ORIGINELE JLLC BUFF

Alle gezinsleden worden lid en ontvangen een lidkaart en sticker. De verzekering GP is voor 1 persoon en u ontvangt 1 BUFF (winkelwaarde €29).

VOORDELEN VIP

 1. GEZINSLIDMAATSCHAP

 2. NIEUWSBRIEVEN

 3. LIDKAART

 4. STICKER

 5. VERZEKERING GP

 6. ORIGINELE JLLC FLEECE

Alle gezinsleden worden lid en ontvangen een lidkaart en sticker. De verzekering GP is voor 1 persoon en u ontvangt 1 JLLC- fleece  (winkelwaarde €149,95).

VOORDELEN SPOTTER

 1. LIDMAATSCHAP

 2. NIEUWSBRIEVEN

 3. LIDKAART

 4. STICKER

 5. ORIGINELE JLLC MUTS

screen.png
lidkaarten 2022.png
buff beanie-web.png

VIP-LID? KIES JE CADEAU!

OF

Seeland-01.png
Seeland-02.png
laarzenzak.png

Ons exclusieve  JLLC-Vantage reversible fleece van het merk Seeland, is een zeer veelzijdig kledingstuk, ideaal voor zowel jacht als vrije tijd. Aan de ene kant heeft het oranje  camouflage, zodat u goed zichtbaar bent voor uw medejagers. Als u de fleece omdraait, is de andere kant neutraalgroen, zodat hij past bij allerlei niet-jachtactiviteiten. Het heeft een winddicht membraan, voor comfortabele warmte, zelfs bij zeer winderig weer.

winkelwaarde van €159,00

De Retrieve laarzentas is een hoge laarzentas van sterk, duurzaam canvas, met versterkingen van hoogwaardig leer dat door het gebruik een mooi patina zal ontwikkelen. De tas heeft een handvat en een verstelbare riem en is gemakkelijk te dragen, en er is een gaaspaneel aan de achterkant om uw laarzen te laten ademen. Deze luxueuze laarzentas heeft een volledige ritssluiting aan de voorkant met het geborduurde Jagerliga-logo. 

winkelwaarde van €139,95

Lidmaatschapsduur is 1 jaar vanaf de datum van betaling. Bij het NIMROD-lidmaatschap zit slechts 1 verzekering GP (gekwalificeerd persoon) en 1 BUFF inbegrepen. Bij het VIP-lidmaatschap zit slechts 1 verzekering GP en 1 JLLC-Jacket of Härkila-laarzenzak inbegrepen.

Lidgeld overschrijven kan naar JAGERSLIGA / Temselaan 100A  - 1853 Grimbergen op rekeningnr. BE81 3631 2791 2324 (vergeet emailadres en gsm-nr niet in de mededeling vermelden aub!)

bottom of page