join us 02 donkergroen.png

WORD LID!

Word nu ook lid van deze jonge, vernieuwende, positieve en proactieve Belgische jachtbelangenvereniging! Onze belangrijkste taak? Het vrijwaren van de jachtbelangen in België. 

Jagersliga heeft zijn 4 lidmaatschapsvormen

NIMROD & VIP

zijn 2 lidmaatschapsvormen voor JAGERS waarbij ook alle gezinsleden gratis aangesloten worden.

SPOTTER 

is een lidmaatschapsvorm voor mensen zonder jachtverlof, maar betrokken zijn bij jacht. Dat gaat bijvoorbeeld over drijvers, mensen die jagen met de hond, jachthoornblazers,...

FAN

Daarnaast hebben we voor mensen die sympathie hebben voor jacht en graag op de hoogte worden gehouden van nieuwtjes omtrent jacht, ook nog een FAN-lidmaatschap. Het is van het grootste belang dat ook die groep mensen zich ook achter de jacht kan scharen. 

Uiteraard kunnen drijvers en sympathisanten ook NIMROD of VIP lid worden ;-)

ONLINE LID WORDEN KAN ENKEL MET CREDITKAART (VISA/MASTERCARD/...)

Het lidmaatschapgeld wordt na een jaar automatisch van jouw rekening gehouden.

Je kan uiteraard ten allen tijde het lidmaatschap stopzetten via je login.

INDIEN JE NIET OVER EEN CREDITKAART BESCHIKT, DAN KAN JE HET LIDGELD UITERAARD OOK OVERSCHRIJVEN OP ONZE REKENING BE81 3631 2791 2324 (vergeet je e-mailadres en gsm niet te vermelden)

 • NIMROD

  60€
  Elk jaar
   
 • VIP

  135€
  Elk jaar
   
 • SPOTTER

  10€
  Elk jaar
   
 • FAN

  1€
  Elk jaar
   

VOORDELEN NIMROD

 1. GEZINSLIDMAATSCHAP

 2. NIEUWSBRIEVEN

 3. LIDKAART

 4. STICKER

 5. VERZEKERING GP

 6. ORIGINELE JLLC BUFF

Alle gezinsleden worden lid en ontvangen een lidkaart en sticker. De verzekering GP is voor 1 persoon en u ontvangt 1 BUFF (waarde €29).

VOORDELEN VIP

 1. GEZINSLIDMAATSCHAP

 2. NIEUWSBRIEVEN

 3. LIDKAART

 4. STICKER

 5. VERZEKERING GP

 6. ORIGINELE JLLC HÄRKILA

Alle gezinsleden worden lid en ontvangen een lidkaart en sticker. De verzekering GP is voor 1 persoon en u ontvangt 1 Härkila trui (waarde €139).

VOORDELEN SPOTTER

 1. LIDMAATSCHAP

 2. NIEUWSBRIEVEN

 3. LIDKAART

 4. STICKER

 5. ORIGINELE JLLC MUTS

screen.png
lidkaarten 2022.png
buff beanie-web.png

VOOR ONZE VIP LEDEN

1301129-29.png
1301130-29.png

Onze exclusieve  VIP Härkila trui voor dames en heren, heeft een stormsluiting middenvoor, een radiozak en zijzakken met rits, elastische mouwen en onderzoom en is volledig in stretch.

winkelwaarde van €139,95

laarzenzak.png

Volledige ritssluiting aan de voorkant met het geborduurde Jagerliga-logo. Mesh aan de zijkant voor ventilatie en verstelbare en afneembare draagriem met gewatteerd schouderstuk + Praktische draaggreep. Deze luxe-laarzentas heeft winkelwaarde van €139,95

OF

Lidmaatschapsduur is 1 jaar vanaf de datum van betaling. Bij het NIMROD-lidmaatschap zit slechts 1 verzekering GP (gekwalificeerd persoon) en 1 BUFF inbegrepen. Bij het VIP-lidmaatschap zit slechts 1 verzekering GP en 1 Härkila-trui of Härkila-laarzenzak inbegrepen.

Lidgeld overschrijven kan naar JAGERSLIGA / Temselaan 100A  - 1853 Grimbergen op rekeningnr. BE81 3631 2791 2324 (vergeet emailadres en gsm-nr niet in de mededeling vermelden aub!)