WAT ZIJN DE VOLGENDE STAPPEN?

 

  • Stuur de pdf die wij naar jou gemaild hebben door naar al jullie aandeelhouders zodat ook zij kunnen helpen om van deze actie een groot succes te maken! 

  • Vul het onderstaande formulier in om je registratie definitief te maken.

  • Vergeet geen mailtje te sturen met jullie logo zodat wij jullie ook op onze partnerpagina kunnen bedanken!

Op het einde van de dag/dagen die je hebt doorgegeven, neem je contact op met Jean Louis (0492 41 04 37) van Belgibier om door te geven of en hoeveel stuks kunnen opgehaald worden. Het blijft jagen en hoe graag je ook een groot tableau zou leggen, het resultaat kan altijd tegenvallen. Geen tableau? Dan komt Belgibier ook niet langs.

Eenmaal op het doorgestuurde adres aangekomen, zal de chauffeur een apart aankoopdocument maken voor de gedoneerde everzwijnen. Om redenen van traceerbaarheid, wordt €0,10/kg betaald voor alle gedoneerde stukken wild. Willen jullie de rest van het tableau ook verkopen, dan kan dat uiteraard.

Registratieformulier 'Wild voor allen'

BELANGRIJKE ZAKEN:

  • Om begrijpelijke redenen kan Belgibier niet voor 2-3 stukken wild zomaar langs komen. Wanneer zij minder dan 250kg wild (geschonken en/of verkocht) kunnen meenemen, dan kan er (afhankelijk van hoe ver er omgereden moet worden) maximaal €35,- onkosten aangerekend worden. Wel kan je bv 3 stukken schenken en 3 stukken verkopen. (Het gemiddelde gewicht van een everzwijn is 44kg) 

  • Uiteraard is het niet enkel het gratis gedoneerde wild dat Belgibier komt ophalen. Ook het andere wild van het tableau dat jullie willen verkopen, kopen zij op. De prijs/kg die momenteel betaald wordt, kan u via de knop onderaan de pagina vinden. Door de coronacrisis zijn die helaas verder gezakt.

  • Everzwijnen < 25kg kunnen niet gratis gedoneerd worden omdat de verwerkingskosten te hoog liggen in verhouding tot het rendement. 

 

Op het einde van het seizoen zullen Wildhandel Vermeersch en La Fagnarde in Bastogne ook nog iets organiseren voor alle deelnemende jagers!

Nogmaals heel hartelijk dank voor jullie steun! Deze actie zal de jagerij ongetwijfeld nog eens in een positief daglicht zetten! 

© 2020 by JLLC.be

No animals were harmed in the making of this website ;-)

Jagersliga / Ligue des Chasseurs

Temselaan 100A 

1853 Grimbergen

jagers@jllc.be / chasseurs@jllc.be

icon-fb.png
icon-insta.png